Roger dostal obywatelstwo tylko i wylacznie na zyczenie Leo. W ekspresowym tempie, Senna dostal min. dlatego, że grał juz kilka lat w Hiszpanii, a pozniej deklarował chec gry dla La Roja.10 pisze:Czy Senna, który dostał obywatelswtwo po czterech latach gry w La Liga był rzeczywiście tak dużo bardziej hiszpański niż Kurwamać po dwóch latach gry w Polsce? Moim zdaniem porównywanie akurat tych piłkarzy trochę nie ma sensu, bo jednak ich sytuacja była podobna.
Ciezko sie odniesc do tej sytuacji, bo ja np. jeszcze nie widzialem wypowiedzi Boenischa na ten temat. Kiedy nei widze nie wierze do konca. Wczoraj Sadlok dawał wywiad przed kamera dla Orange Sport, po kilku minutach widze wywiad na sport.pl i spokojnie mozna wywnioskować cos innego.Cris7 pisze:Utwierdzam się w swojej opinii co do Boenischa. Jak chłopak chce z dyretorem Werderu konsultować grę dla reprezentacji Polski, to przepraszam, ale dla mnie to jakieś nieporozumienie.
Inna sprawa, ze nie wiem o co chodzi w tej kwesti, albo chce grac albo nie. Jakies dni na przemyslenie, czy nawet tygodnie to śmiesznie wyglada. Tu Smuda przed kamerami mowi jasno, ze chce grac i bedzie gral, a tu pismaki daja jakas telenowele. Juz dochodzi do sytuacji, ze w brukowcach pojawia sie info, ze zawodnik bedzie sobie wybierał spotkania w jakich bedzie gral. Nie wiem, ale Smuda chyba by musiał sobie przeszczepić mozg jelenia, zeby na cos takiego sie zgodzić.
Widac, że smuda robi wszystko, żeby nie mieć krytyki ze strony mass media czy kibicow w przyszłości. Chce spotkać sie ze wszystkimi, ktorzy byli łaczeni z gra dla Polski, pozniej bedzie miał już swobode, ze nic nie zrobił w tym kierunku. powołania, chyba nie licząc Gancarczyka, takie o jakich wspominali wszyscy w Polsce.