Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Serialomania - co po Loście i PB?

Post autor: fieldy » 12 lis 2009, 22:11

FCB keres pisze:Ale z tego co kojarzę, to w Zagubionych grał Augustus bodajże :think: Tak mi się wydaje z widzenia...
tak
tego co wymyślił ten odział w Oz gra chyba ten sam koleś co w Mentaliscie detektywa, przynajmniej tak wygląda, tylko starszy sporo jest, bo Oz jest dosyć starym filmem. Z początku mi się podobało, ale przestałem oglądać, bo preferuje filmy z kobiecą nagością, a nie męską :lol:
No i oczywiście w Oz strażniczkę gra żona Tony'ego Soprano :]
FCB keres pisze:Obecnie oglądam jeszcze Dextera, który trzyma poziom. Jestem ciekawy jak Dex rozegra zabicie Trójkowego. Możnaby przypuszczać, że będzie chciał nauczyć się od niego jak utrzymać w tajemnicy bycie jednocześnie seryjnym mordercą oraz głową rodziny, i dopiero potem go zabije. Ale jednak zapowiedź kolejnego odcinka pokazuje, że będzie inaczej i Dex chyba nie ma zamiaru go zabijać... A Deb tropi Trójkowego i prędzej czy później pewnie go dorwie. Nie podoba mi się jedynie romans Batisty i LaGuerty. Tak, czy siak zapowiada się ciekawie.
też cię irytuje ta żona Dextera ? nie tak dawno ją mąż bił, a teraz żyje z seryjnym zabójcą i sama go męczy :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”