Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 13 lis 2009, 0:35

Fishbone pisze: czemu Polska ma być gorsza i nie brać przykładów wyprzedzania się o zawodnika? O honorze nie rozmawiajmy, bo ten wyraz już dawno stracił znaczenie w futbolu. Teraz pieniądz w cenie.
yo... uwielbiam takie stawianie sprawy. A więc po kolei. Pierwsze Twoje zdanie - czy wy wiecie czym jest reprezentacja? Jaka jest różnica między klubem a reprezentacją? Zaraz oba słowa nie będą się rózniły :lol: W sumie dla Ciebie już się nie różnią i tu i tu moze grać każdy (!).
Drugie Twoje zdanie z honorem w futbolu. Hmmm... jak robimy tak "jak wszyscy czyli Niemcy" i w "polskiej" kadrze świata mają grać wszyscy najlepsi gracze świata, którzy nie mogą grac w swoich ojczyznach to mam jeszcze inny pomysł. Moze rozwiążmy kraje, narody w UE i zróbmy jeden - po prostu UE z tylko angielskim językiem, "róbmy jak wszyscy" c*uj z honorem przeciez on już dawno stracił znaczenie. c*uj z odrębną kulturą i historią, bądzmy nowocześni i wyjdzmy z drewnianego domku. Społeczeństwo globalne pełną gębą.

Ja chcę oglądac reprezentację Polski a nie świata. Jaka to będzie reprezenacja Polski z połowa obcokrajowców jak nie rep. świata!? Tej może fishbone załatw sobie obywatelstwo hiszpańskie czy jakie tam obstawiasz i w 2012 będziesz świętował mistrza Europy dla twojego kraju :jupi: przecież jak Roger może stać się Polakiem od pstrykniecia palcami to ty możesz stac się Hiszpanem!

Wróć do „Polska”