Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 14 lis 2009, 19:37

Takie spotkania ogolnie powinny być zakazane, nie dość, ze grali na stadionie, ktory nie przypomina stadionu, na murawie, która nie przypomina murawy, to jeszcze grali wielkie nic. Zabrakło kompromitacji.
Nic szczegolnego te spotkanie nie pokazało, nowi zawodnicy raczej nie dali jakiegoś za ich koniecznym powolywaniem. Ciezko mi sobie wyobrazić jakby dzisiaj wygladała nasza gra w defensywie bez Zewłakowa albo gra do przodu bez Kosy. Jesli ktoś miał jakies wątpliwości co do ich powolania to chyba po takim spotkaniu musi je zredukowac do minimum. Nie przekonało mnie natomiast kilku zawodników, o ktorych pisałem, ze powinni dostac powolanie i szanse jak Brozek, albo tacy, ktorych umiejetnosci nigdy za bardzo nie szanowałem jak Kokoszka.
Bylo kilka fajnych akcji, nawet dogodne sytuacje, ale ponownie nic z tego. Zabrakło mi zeba, walki ze strony wiekszej ilosci zawodników, o podstawowych umijetnosciach jak przyjecie pilki ciezko nie wspomnac(Kokoszka, Dudka). A pressing to coś czego chyba sie nie doczekam w naszej kadrze, kiedy cos takiego mialo miejsce w wykonaniu Polaków.
Irytowały mnie strasznie dosrodkowania, Kosa OK, ale Brozek i Błaszczykowski walili ciagle wszystko góra do Yao Minga, a Rybus wbijał wszystko tam gdzie akurat nikogo zazwyczaj nie było.

Wróć do „Polska”