mistyk pisze:Niestety, chcialem porozmawiac o wczorajszym meczu, ale zaraz przyszedl MCGiggs mowiac mi, ze mam kompleks i ze mam sie nie smiac z reprezentacji Anglii.
Dobrze, ze chociaz red85, Cris7 czy Loczkerson mieli cos do powiedzenia o meczu.
Jakbys umiał czytać że zrozumieniem, czego nie potrafisz, przeczytałbyś że napisałem o tym meczu że nie ma sensu go oceniac gdyż to był mecz towarzyski a z kadry angli grał 1 podstawowy gracz- Rooney. Napisałem ze nie ma sensu oceniac meczy towarzyskich z brazylia i hiszpania gdyz to mecze sa o nic a Anglia grał mocno osłabiona.Ty zas na siłe strasz sie udowodnic swoje urojenia i strasz sie atakowac brytoli co zauwazył nawet Mentor.
Swoja droga Anglia to nie jest moja uwubliona druzyna, bardziej wole Holandie. Dlatego przystopuj bo podobnie jak mazur twoje posty powino sie czytac z gwiazdka i napisem- ,, nie brac na powaznie,,
wesa browna nie wolno krytykowac bo zjad eto, pique bo zjadl.... kuzwa kogo zjald Pique bo z ronaldo nie widział gdzie jest? ale dobra zjadl Ronaldo- czy tak ma wygladac dyskusja ze dany piłkarz zjadl tam kogos?