Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 18 lis 2009, 20:36

Ja jestem rozczarowany tym spotkaniem bylo nudne i slabe w wykonaniu Polaków. Jesli Polacy chca zaliczać sie do średniaków w Europie to takim ekipom jak Irlandia Płn., Kanada musza spuszczać regularnie wpierdol. Fakt jest lepiej, bo jeszcze niedawono był problem z wymienieniem kilku podań, a co dopiero ze stworzeniem sobie sytuacji w spotkaniach zarówno o punkty jak i na wakajcach w RPA. Jakies 2 małe kroczki sa zrobione. Fajnie, że młodzi swoja szanse wykorzystali na dzien dzisiejszy- Sadlok, Rybus. Szczegolnie Sadlok mi sie podobał, to zawodnik o profilu jaki uwielbia Smuda i moze napewno liczyć na kolejne powolania. Tragicznie dla mnie wygladała komunikacja, to co sie działo na skrzydlach to wlailo cała taktyke. Rzezniczak i Gancarczyk zakotwiczyli na własnej polowie, a jak juz szli na pomoc skrzydłowym to strzelali albo dosrodkowywali w taki sposob, że rzygac sie chciało. Smuda musi nad tym popracować, bo strasznie to wygladalo dzisiaj. Ostatnia sprawa to nie chcialbym być obronca i miec przed soba Dudke, strzały mial niezłe, ale to jak sie ustawial jak tracił pilki, podawał do rywali to poprostu przekresla go z grona kandydatów, bo to juz ktorys raz z rzedu tak wyglada.

Wróć do „Polska”