Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: klopx » 19 lis 2009, 9:17

Wilmore pisze:Jak zwykle słabi byli ci, na których Leo nie chciał z różnych względów stawiać - Kosowski (ach, te jego dośrodkowania), Peszko, Kuszczak. Cóż to za zaskoczenie, że jednak nie mylił się w ich ocenie. :lol:
Na szczęście Smuda nie powołuje tych na których Leo stawiał/ którym stawiał :lol: - Wojtek Ł (ach, te jego dośrodkowania, drybling... on sam nie wie co zrobi za chwilę) Zahorski (cóż to za zaskoczenie, że nie ma go w kadrze)
Wilmore pisze:Taktyka jest ciekawa, jak to choinka, choć nie za bardzo mamy do niej piłkarzy, to cieszy konsekwencja w stawianiu na nią przez selekcjonera ( :roll: ) Smudę. Może jednak gracze się przestawią i zaczną w niej grać tak, jak powinni, a nie tak, jak teraz potrafią.
Zawsze możemy wrócić do 4-5-1 i znowu, co mecz opanowywać środek pola :wink: (mecz ze Słowenią, Irlandią Płn. itp). Może tym razem gracze by się przestawili i zaczeliby grać w tym systemie tak jak powinni...
Wilmore pisze:Żałosne dla mnie jest wycofywanie się rakiem Smudy po porażce z Rumunią z buńczucznych zapowiedzi o dokonywaniu cudów po trzech dniach z kadrą. Niech przyzna się do błędu, albo zamilknie, a nie zaprzecza temu, co obiecywał. :roll:
Niech mnie ktoś uszczypnie! :haha:
Proszę usunąć z tego cytatu "Smude", "Rumunie", "3 dni z kadrą" i mamy obraz pana Tulipana... Ale rozumiem, że Leo ma honor bo się przyznał do błędu :>?
Wilmore pisze:dziełem wyłącznie Leo jest to, że nie awansowaliśmy.
może nie wyłącznie Leo, ale w dużej mierze to jego zasługa :)

Wróć do „Polska”