No z małym wyjątkiem bo Treze wypadł na 30 dni i znów zostajemy w ataku tylko z 1 napastnikiem. Oby Vicek wrócił na mecze z Bordeaux, Interem i Bayernem
No i odnośnie plotek to ponoć JUVE poważnie myślo o zakontraktowaniu Alejandro Domingueza z Rubina, któremu sie kończy za miesiąc kontrakt oraz o Van Der Vaarcie, który jest do wyciągnięcia z Realu za małą gotówkę. Co do Holendra większych wątpliwości nie mam, bo to jednak bardzo dobry gracz i może być wspaniałą alternatywą dla Diego za śmieszne pieniądze. Alternatywą tym lepszą, że w zasadzie w ofensywnej pomocy na 3 pozycje mamy ledwie 3 ofensywnych pomocników i Del Piero.
Natomiast co do Dominqueza to mam wątpliwości. Głównie z tego względu, że faceta poprostu nie znam. Natomiast z tego co przyuważyłem to facet jest warty zainteresowania. W Rosji, skąd wyskoczyło sporo świetnych piłkarzy (Arshavin, Vidic, Skrtel, Zhirkov) jest absolutną gwiazdą i prezentuje się fantastycznie (23 mecze, 16 goli i 7 asyst), dobrze gra w CL, gdzie rywale przecież śmiertelnie mocni. Tyle, tylko, że nie wiem dokładnie na jakiej pozycji on dokładnie gra. W CL widziałem go w roli "podwieszonego" napastnika, który operował w środku między pomocą a atakiem, więc jeśli daje radę na skrzydłach, to naprawdę mógłby być dobrym pomysłem