Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: arek_ahig » 22 lis 2009, 23:06

Babel pisze:Nie zrozumcie mnie zle, wg mnie w sytuacji Diego sedzia zachował sie ok - zolta kartka, choc te usmiechy Brazylijczyka byly zenujace. Maicon tylko ironicznym gestem skomentował decyzje arbitra dotyczaca autu, odburknał coś i bez zastanowienia sedzia wyjał czerwo i pewnie dwa mecze. Jesli tak to znaczy, że Diego tez powinien sobie odpoczac za ten bezpardonowy atak gdy mogl luzem nad Handanovicem przeskoczyc.
A bąbel jak zwykle swoje pseudo-osobiste dywagacje nt. przepisow, ze skoro wyjebali Maicona, to Diego tez powinni. :boruta: Nie wiem skad to sie bierze?
Babel pisze:Maicon tylko ironicznym gestem skomentował decyzje arbitra dotyczaca autu, odburknał coś i bez zastanowienia sedzia wyjał czerwo i pewnie dwa mecze.
musial powiedziec cos grubego, bo za słowne lub czynne demonstrowanie niezadowolenia z rozstrzygnięć sędziego jest tylko zolta.
Takze rzucil na pewno w kierunku liniowego, jakas "[k****]" badz innym wulgaryzmem, a za to juz nalezy sie czerwona kartka, always.
Takze jezeli faktycznie tak bylo, to musi pauzowac wiecej niz 1 mecz. Jezeli tak sie nie stanie i komisja dyscyplinarna Lega Calcio sie ugnie,to znaczy, ze Inter kradnie. :lol:

Wróć do „Włochy”