Ja wiem, ze nie kazdy uzytkownik tego forum musi prezentowac przyzwoity poziom intelektualny, ale doprawdy litosci.Zico_FCI pisze:Ty się oby dobrze czujesz? Nawet nie wiesz co powiedział, ale zakładasz, że na pewno nawyzywał sędziego skoro dostał czerwoną kartkę. A skoro tak wyzywał sędziego to oczywiście minimum dwa mecze zawieszenia.arek_ahig pisze: Jezeli Maicon dostanie tylko 1 mecz zawieszenia, to znaczy ze w lidze sa rowni i rowniejsi. Standardowa kara za takie zachowanie to co najmniej 2 spotkania, dlatego nie rozumiem Twojej frustacji. Skoro wszyscy inni za obraze sedziego pauzuja przynajmniej 2 mecze, to dlaczego wasz zawodnik ma byc zawieszony tylko na 1 mecz?Zacznij może czytać brednie, które wystukujesz na klawiaturze i pomyśl chociaż przed kliknięciem w „wyślij”.
rozumiem, ze znajomosc przepisow gry w pilke jest Ci obca, a co dopiero wszelkie regulaminy czy tez wytyczne dla sedziow, ale skoro tak wlasnie jest to moglbys sie powaznie zastanowic zanim cokolwiek napiszesz. Zaoszczedzisz wszystkim tego pseudo-kibcowskiego belkotu.
Skoro rosetti wyrzucil Maicona z boiska za obraze sedziego, to musial miec ku temu powody. Tak jak pisalem wczesniej: "za słowne lub czynne demonstrowanie niezadowolenia z rozstrzygnięć sędziego jest tylko zolta".
Oczywistym jest wiec, ze wasz zawodnik musial uzyc slow niecenzuralnych w kierunku bocznego arbitra, bo za takowe nalezy sie kartka czerwona.
Wiem, wiem pewnie zly sedzia z Turynu, pan rosetti celowo wyrzucil z boiska Brazylijczyka, aby ten pauzowal w spotkaniu z Juventusem.
Z cala pewnoscia w protokole pomeczowy sklamal i wpisal slowa, ktorych Maicon nie uzyl.