wstyd wstyd i jeszvcze raz wstyd kolejne takie spotkanie nie moze sie nam przydarzyc. przeciez potrafimy grac kombinacyjnie:
wiec o co chodzi? o co kuwa chodzi? jestem ciekaw co mou powie po meczu. mam nadzieje ze wyciagnie wnioski i zauwazy ze nie mozna grac az tak defensywnie. co prawda nie bylo dzis wesa ale to nas nie usprawiedliwia w az takim stopniu. trzeba byc bardziej pewnym siebie w takich spotkaniach i po prostu zapieprzac. no i od czasu do czasu podbiec do przeciwnika ktory ma pilke. pamietam mecz z zeszlego roku w manchesterze. tam bylo naprawde dobrze. nie oczekuje od druzyny zbudowanej z fizycznych i walecznych pilkarzy wirtuozerii ale na milosc boska to co dzis zobaczylem to przesada. serio ciekawi mnie co powie coach po spotkaniu bo powinien sie wreszcie konkretnie uderzyc w piers to samo zawodnicy. jak nie to sezon dwa i na lawce mamy prandelliego albo nie wiem kogo cos czuje. wenger oo to by bylo mm byleby nie robil z naszej druzyny przedszkola. oczywiscie na razie jest jose i ja wciaz wierze ze sporo osiagnie bo ma talent i osobowosc. ale cos trzeba pozmieniac panie mourinho