Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: mistyk » 24 lis 2009, 23:08

:jupi:

Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu. Pep poszedl po rozum do glowy i Inieste moglismy ogladac w srodku boiska, natomiast role prawego napastnika przejal Alves. Nie od dzis wiadomo, ze na Camp Nou gramy duzo lepiej niz na wyjezdzie, ale naprawde tak dobrego meczu w naszym wykonaniu nie widzialem juz od kilku tygodni. Srodek pola Xavi - Iniesta po prostu zmiazdzyl, Inter nie mial tam nic do powiedzenia. Alves i Pedro rowniez zagrali swietne zawody. Nie wiem jakim cudem Abidal byl dobry do gry, ale jego powrot bardzo cieszy, szczegolnie przed GD. Dzisiaj zagral naprawde bardzo dobrze.

Inter... coz, wiecej sie ponich spodziewalem. Mistrz Wloch praktycznie nie pokazal niczego ani u siebie, ani na Camp Nou. Naprawde ciekawe kto w ostatecznosci wyjdzie z tej grupy, my ciagle jestesmy zagrozeni. Nie wiem tez jakim cudem Motta wytwal do konca, lub Militoobyl sie chocby bez zoltka, ale po wygranym meczu nie warto takich spraw wypominac.

Naprawde jestem mile zaskoczyny, ze bez Messiego i Ibry tak gladko odprawilismy Inter z kwitkiem. Mourinho widac nie jest takim geniuszem za jakiego sie podaje.

P.S. Cambiasso dzisiaj zagral fatalnie, naprawde mialem o nim lepsze zdanie. To tak nawiązując do ostatniej dyskusji od DM`ach.

Teraz czas na Real.

Wróć do „Puchary Europejskie”