Tak, za dużo rzeczy naraz robię, stąd te pomyłki.bardzo dobry napastnik, podobal mi sie w Zenicie ale on chyba przeszedl do Sttutgartu...
Jak i Cigarini. Umówmy się - Szwed jego następcą nie będzie, a nawet jeśli ktoś jakimś cudem (nie wierzę w to znając zarząd Milanu) wpadnie na taki pomysł - gdzie dla mnie Szwed alternatywą dla Pirlo nie jest zbyt dobrą), to i tak pewnie w kółko będzie grał Pirlo. Andrea jest jedyny i niepowtarzalny, przez co miejsce w składzie ma zarezerwowane.Kallstroem moglby byc alternatywa dla Pirlo.
Ja na jego zmiennika widziałbym Seedorfa na wiosnę, gdy odciąży Holendra ktoś zdolny do gry z prawej strony pomocy. Najchętniej widziałbym tam Abate, ale on coraz częściej pokazuje, że potrafi grać długo świetnie, żeby przez moment włączył mu się agresor i wyleciał z boiska, albo sprokurował karnego. Będzie jednak Beckham, Gattuso, może Krasic, więc Holender momentami (w meczach z taką Catanią właśnie) powinien zluzować Pirlo wchodząc z ławki.
Od Seedorfa momentami więcej walczy i biega Dida, więc to żaden argument.Krasic moglby grac w srodku bo napewno wiecej biega i walczy niz Seedorf
1. Milan teraz liczy każdy grosik i o 15-20 milionów będzie potwornie trudno, zwłaszcza, że na pewno grać za czapkę gruszek nie będzie.15-20 baniek to nawet dla nas nie jest duzo za ofensywnego gracza w tak mlodym wieku.Milos zapewnial ze Milan priorytetem wiec o dogadanie z Milosem sie nie ma co martwic.
2. Agenci pieprzą często od rzeczy, zaraz się może okazać, że priorytetem jest ManU albo inny Inter i będzie po miłości do Milanu. Ja tam w szczere deklaracje przywiązania do Milanu wierzę tylko u Interistów.
Jak pisała TMW - oddać Adiyiaha do Livorno, zgłosić Krasica i po problemie.Krasic nie ma obywatelstwa UE,więc przepada z kretesem...
Ściąganie takich grajków to już łapanka, która na dodatek nie gwarantuje żadnego sukcesu - zażądają olbrzymiej tygodniówki i wcale nie muszą do siebie przekonać swoją grą. Na ten moment z tej listy - choć na pewno są ciekawi gracze na niej nieuwzględnieni - widziałbym w klubie tylko Alexa jako kandydata do pierwszego składu, ale do tego dojdzie tylko w razie odstrzelenia Kaladze. Reszta to niewiadome i łapanka w stylu FM.kontrakty kończą się po tym sezonie takim zawodnikom jak Maxi Rodruiguez czy Martin Demichelis..
Oddo wypadł na dwa miesiące z gry - to olbrzymia szansa dla Abate, na dodatek aż przez kolejny miesiąc gramy z rywalami przeciętnymi (Catania, Sampa w dołku, Zurich, Palermo, dopiero 20.12 Viola), więc Abate ma czas i szansę nabrać ogłady na tej pozycji i jak najwięcej zebrać minut - niech też na przykład w niedzielę szansę otrzyma Antonini, którego postępy niedawno chwalił Leonardo, żeby Zambrotta nie wypalił się do cna. Zostajemy z trójką bocznych obrońców (nie wiem, ile będzie pauzował Jankulovski, ale powinien niedługo wznowić treningi, w końcu wypadł już miesiąc temu), więc rotacja będzie niezbędna.