Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Toudinho » 30 lis 2009, 10:47

Dla mnie gol zdobyty prawidłowo, "nuevo Maradona" powinien to strzelić, ale popełniający błędy Iker został nastrzelony, a "byłoby" "gdyby" strzelił 2:0, albo co "by było gdyby" Busi nie dostał czerwa. :rotfl: Barca wygrała bo miała to czego nie miał Real (czyt. szczęścia), a szczęście w piłce sprzyja "lepszym". Real pokazał pazur, samymi szlagierami ligi się nie wygrywa :P trzeba pokonywać Espanyole, Osasuny itp. Mimo porażki jestem zadowolony z gry, podobały mi się "nieudane" dryblingi Ronaldo, ogólnie po 2 miesiącach wypadł dobrze jednak, mógł strzelić...ale nie będę gdybał. Samo to, że Ronaldo biegał przy symulancie Alvesie było interesujące, bo Dani z podniecenia dośrodkowywał poza Nou Camp, choć jedna wrzutka mu wyszła...ale to wtedy do tamtego momentu bezbłędny Pepe zgubił Ibrę, a pozostawienie mu 3 metrów swobody przy tak dokładnej piłce = gol. Trudno mi chwalić Real z porażkę, ale jeśli z taką chęcią będą grali to będzie dobrze. 2 ptk straty, to nie wiele i do świąt możemy być znowu liderami :P Co do sytuacji bramkowych to Real miał ich znacznie więcej od Barcelony, wystarczyło wykorzystać 2. No, ale wykorzystał by te sytuacje chyba tylko Mazur bo on by podniósł piłkę nad wślizgiem Puyola w sytuacji Marcelo czy Higuaina...a piłkarze Realu widocznie tego nie chcieli zrobić...

Czy był karny na Ronaldo? naciągany i to mocno, ale wybicie z rytmu Ronadlo było, choć on sam pewnie tego szukał.

Wróć do „Hiszpania”