Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 02 gru 2009, 13:31

Dzisiaj mecz z Xerez a więc powinna być przyjemna odmiana po meczach przeciwko ciężkim rywalom wzbogaconych dodatkowo o duży ciężar psychologiczny, że tak się wyrażę. Dzisiejszy rywal to najsłabszy zespół w lidze a więc ewentualnym problemem bo takiej zmianie poziomu może być brak motywacji, ale Pep powinien zadbać o ten aspekt. Zresztą piłkarze po dwóch arcyważnych zwycięstwach powinni być w dobrej kondycji psychicznej a Xerez to rywal z którym powinniśmy wygrywać nawet nie grając dobrze.

Zabraknie Busquetsa (czerwona kartka z Realem) oraz Pique (podobno jakieś stłuczenie więc odpoczywa) a Milito ostatecznie nie dostał powołania. Nie zdziwi mnie odpoczynek Puyola więc obstawiam środek obrony Marquez - Czyhrynski. Dalej nawet nie chce mi się typować, ale Messi z Ibrą pewnie nie zagrają od początku a przynajmniej nie jednocześnie.

Martwią mnie narzekania Toure, ale wciąż uważam, że skończy się na niczym a więc zostanie w klubie a i grać pewnie będzie coraz więcej. Pomijając okres PNA oczywiście.

Wróć do „Hiszpania”