Nie słuchaj dzieci z pierwszej strony bo to zupełnie inny poziom rozmowy. Będziesz miał więcej włosów na głowie jak z tego zrezygnujesz, choć myslę, że doskonale o tym wiesz.A juz zupełnie z równowagi wyprowadzaja mnie wpisy usprawiedliwiajace Melo - juz w pierwszej połowie za wejscie w Stankovica jedna noga a pozniej hak druga to bylo czerwo, a mowi sie tylko o Balotellim
A Ty widziałeś kiedyś żeby Buffon do kogoś startował? Akurat jestem tutaj na 100 % pewny, że go sprowokował.Buffon startujacy do Motty - pewnie go sprowokował a jakze mogło byc inaczej
Bo to brutalny faul był i niech się Sulley cieszy, że nie wyleciał z boiska za niego - miał już kartkę na koncie wtedy.Muntari przeprasza Caceresa - łapie go za włosy
Tak za nic to on odesłany nie został. Pyskował przed faulem, pyskował po faulu więc dostał czerwo. Nie mnie oceniać czy zasłużone, bo nie umiem włoskiego ani czytać z ruchu warg.Mourinho odesłany za nic na trybuny - zasłuzył sobie, Maicon dostwał dwa mecze za bzdurne zachowanie - rzekomo kazdy dostaje dwa mecze.