Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 13 gru 2009, 18:32

Karny mocno naciagany, a naprawde jakby nie został odgiwzgany to nic by sie nie stało. W kazdym razie Xavi wykorzystal sytuacje, ze byl przytrzymywany i wyciagnal karnego. Ktos dajacy pretekst do takiej sytuacji nie moze miec pewnosci, ze sedzia to oleje, takich sytuacji oczywiscie jest sporo, ale czasami takie karne sa gwizdane, przykladow jest tysiace, min. Webb. Spotkania za bardzo nie ogladałem, wiec wiekszego zdania o grze Blaugrany nie mam.

Jedno do czego dochodze, to chyba w lato Barca uderzy ponownie w Felipe, Maxwell wyglada dla mnie tragicznie w defensywie i nie daje wiekszej alternatywy niż Sylvek. Tam jest potrzebny zdecydowanie ktoś lepszy.

KMŚ warto by było wygrac, rywale nie sa wymagajacy, ale duzo zalezy od podejscia i zdrowia, szczegolnie jeslio chodzi o ofensywe. Henry, gra słabo, Messi, Xavi, Iniesta graja dobrze, ale to tylko dobrze. Pedro jest solidnym zawodnikiem, o Bojanie ciezko powiedzieć coś pozytywnego. Jedynie Zlatan wyglada tak, ze nie mozna mu wiele zarzucić.
Pozniej szykuje sie mocne wejscie w 2010 rok i pewnie modlitwy o zdrowie wychowanków z pomocy, bo Yaya i Seydou wyjeżdzaja.
Ja mam cichą nadzieje, ze mimo wszystko zostanie zmieniona tradycja i jednak kogoś konkretnego Blaugrana zimą sciagnie.

Wróć do „Hiszpania”