Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 1:07

No tak masz racje co do lidera ...

A co do "11" Meastro uwiesz mi ja nie tylko potrafie krytykować Juve ..

Ale jak widać że nie idzie - że Reggina gra szybcie - że ostro ale madrze to jest mi. zmeczenie.

Jak być wiedziła mecz - to Juve myślało że ten mecz to bedzie spacerek. Zaczeli słabo pierwsza połowe i tak ją skończyli a 3 razy Reggina mogła prowadzić 2 razy Buffon na miejscu raz z trudnościami i raz chylił chyba Mozart.

Nie wiem czemu ty porównujesz mecz na 1:0 Milanu i Juve .... i teraz już nie mam na myśli szedziów ....

Jak Juve oddaje w takim meczu 4 celne strzal a Milan 9 to zmeczenie ?? zez ?? czy dobra gra rywala. ?? Jak Milan ma 60 % posiadania a Juve 50% to zmecznie ??

Jak akcje Juve przyły przerywane na 25 metrze w piewrsze połowie z łatwościa bo nie było ruch i do kogo zagrać. Zambrotta czy Camoransi nie biegali jak zawsze flanką a raz pobiegli na maxa i popszeczka Także chyba jak nie biegali to zmaczeni ??

Mówi Ci przyznasz mi racje nie bedzie mógł zagrać Thuram lub Fabio z kartki nie bedzie Zambrty i nie ma Juve defensywy. Dziś Emerson nie nadąrzał chwilami za grą - Blasi wypał baldo jak zawsze a Zlatan zagrał jedna piekna piłke a od 80 minuty Del Piero obudził sie od bramki ale głownie czarował by "wymusić" faul z okolicy 20 merta 3 takie zmarnowal A poetm Zlatan i Del Piero cholował piłke by czas zystać albo normalnie podawali se Thuram Buffon tak z 10 razy :D By tylko zakończył a jeszcze z 5 wrzutek Reggin w końcówce za afere.

Pamietasz bramke Zoli w 92 minucie ?? Mogło być podobnie Tedesco był o włos ....

Pozdro .....

Wróć do „Wracając Do Meritum”