Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 20 mar 2005, 1:37

pamietam brame Zoli i nie watpie, że dzis mogło sie skonczyc inaczej... to jest ryzykowna taktyka Capello ale na razie sie sprawdza (poza malymi wyjatkami). Juve od kilku meczy gra nie za dobrze... jak dla mnie tylko ten z Realem ostatnio stał na dosyć wysokim poziomie ;)

czy to zmeczenie?? moze troche tak... ale wygrywaja konsekwentnie... nie ważne czy Real czy Reggina... wygrywaja na razie. cała LM w grupie prawie po 1:0 i tez po slabej grze. na pewno nie sa tak swieza druzyna jak na poczatki sezonu ale juz 3 miesiace temu mowiono, że Juve przemeczone, że nie da rady... a co?? sa zwyciestwa?? są :p

Juve nie myslał, że to bedzie spacerek... wrecz przeciwnie- mysle, że chcieli dzis wygrac bardzo, zrewanżować sie... ale taka to już druzynka... taki trener- lubi tekie wyniki ;)

co do ławki to się zgadzam z Tobą... nie ma dobrej rezerwy... tzn. moze i by była jesli by grała... nie to co za Lippiego niestety. rezerwowi nie maja ogrania ale ja nie skreslam z tego powodu Juve... Capello niemal w kazdym klubie w jakim pracował odnosił niemale sukcesy i mysle, że wie co robi... wie wiecej niz my ;)

nie porownuje bezposrednio Milanu do Juve... wiadomo, że tak sie nie da za bardzo... rywale inni itd. ale chodzi mi o sam fakt... przyznasz, że Milan też nie gra tak jak byś tego chciał... Kaka tez ma słabe mecze... ale strzela ważne bramki, Milan wygrywa i to sie liczy... nie strzały na bramke, posiadanie pilki ale gole. Milan gra inaczej niż Juve, inne style zupełnie i m.in. stad te roznice w statystykach...

hehe podawali... nie dziwie sie :p pamietasz Szwecja- Dania na ME?? tez sobie podawali... całą końcówke... ;)

dobrej nocki :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”