Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 2:10

Oj Tomusc teraz zachowałeś sie jak 10 latek który widział 2 minut skrótu i zaraz magia Del Piero !!!!!!!!!!!!!

Napisałe Ci cos ale nie ma sesnu bo Ty należysz chyba do tych co nie widzą co sie dzieje.Nie nie chodzi teraz o EPO czy sedziw tylko pike w Włoskie lidze ..... Aż dziw mnie bierze że komentarze kibiców Juve polegaja najczęscie na takich wypoiwedziach. To jest Forum po to by wypowiedzać sie na dany temat ale jak nie mało wie na ten temat to ...

Milan 1:0 ale bramki prawidłowe. A nie jak nie którzy :roll: !! a jak meczy nie ogladacie to zmiencie spotr bo to wstyd jak można kibicować nie ogladają swojego klubu w akcji co tydzien ..??

A co masz na mysli Juve : Milan ?? Chyba było 0:0 i 5 pomyłem sedziego na kozyśc Juve - Faul Zebiny na Crespo w 5 minucie Faul na Shevie w 30 minucie i 3 spalone których nie było widzać na rzadnej kamerze.

A jeszcze Reka chyba Nesty na skraju pola karnego czyli wolny bo tylko w meczach z Roma dyktuja karne w takich sytuacjach zwłaszcza jak gra Juve nie ??

Pozdrawiam i Tomusmc teraz na Cnale + 2 jest powtórka meczu oberzyj i przeczytaj co napisaem Jak nie mam racji to nie wiem co ty widziełeś ..

**FORZA GRANDE MILAN**
**CAMPIONE D`ITALIA**

Wróć do „Wracając Do Meritum”