Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Wilmore » 18 gru 2009, 22:14

Krytycy Leo chyba na forum jeszcze nie weszli, bo w końcu to oni kompromitowali się wyszukiwaniem błędów w polityce personalnej Holendra właśnie biorąc na sztandary powołania dla Lisowskiego dla przykładu - który grał tylko w meczach o tą samą stawkę, co ten śmieszny puchar. Pewnie takich postaci, przez Leo wziętych na sprawdzenie i odrzuconych po testach na zgrupowaniu bez stawki, a później wyciąganych jako "ulubieńców" Leo przez tych śmiesznych krytykantów znalazłbym paru jeszcze.
A tu proszę - tak przez wielu wyczekany i uwielbiany Smuda robi dokładnie to samo, co Holender! Bo jak inaczej wytłumaczyć powołania dla:
Przyrowskiego, Tosika, Gola, Kiełba, Matuszczyka, Mierzejewskiego czy Robaka? Toć to kolejni Lisowscy jak się patrzy!

Żeby nie było - powołania dla tych osób są jak najbardziej rozsądne i oznaczają wielką szansę rozwoju dla każdego z nich - jednak jeszcze nie tak dawno za powołania dla piłkarzy w polskiej lidze średnich, ale z potencjałem, Holendrowi się obrywało, a teraz jakoś ówcześni krytycy Leo siedzą cicho.
A ja miałem taką nadzieję na kolejną porcję ich radosnej twórczości, tym razem nie pod adresem Lisowskiego, tylko Kiełba czy innego Tosika. :wink:
To może ten Holender nie był taki zły, jeśli Smuda robi dokładnie to samo, co on? :lol:

Wróć do „Polska”