Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Metal » 19 gru 2009, 19:58

Żeby w takiej słabej lidze jak Serie A tracić pięć punktów, wstyd! Oczywiście zaznaczę iż ironizuje, bo pewno jakiś fan robiący z siebie owocowe indywiduum weźmie to na serio. Jednakże fani Serie A nazywają BL słabą ligą, no ale rok temu Werder (10 miejsce) rozprawił się z Milanem, a teraz Bayern z Juve (rok temu z Fiorą). Walka na tle tych lig będzie zawsze, jednak obecnie trochę do przodu jest BL. Nie cofajmy się aż o całą dekadę, popatrzy co Milan i Bayern znaczą w ostatnich latach, nie wiele - więc oba są europejskimi średniakami, co ja potrafię przyznać, ale fan ACM będzie się bronił, bo jak to 'wielki' Milan!

Co do 1/8 i włoskich zespołów, Inter oraz Viola nie mają szans ze swoimi rywalami, patrząc na tegoroczne MU, zespół z Mediolanu może czegoś szukać. Nigdy nie powiedziałem, że Bayern to potęga, jednak poziom Interu, Aresenalu czy Realu (tak, tak wynosicie go na piedestał, ale mi jeszcze nie zaimponował - 250 mln to nie wszystko, jak coś wygra wyniosę ich wyżej, na razie nie mam podstaw).

Wróć do „Puchary Europejskie”