Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Hamek84
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Hamek84 » 20 gru 2009, 12:21

fieldy pisze:
Hamek84 pisze:Ja mam inny plan na Manchester na przyszły sezon.
ty masz plan na każdy zespół, wejdź do tematu Arsenalu i coś przedstaw, chętnie poczytam :)
red85 pisze:Szczerze powiedziawszy już teraz wolałbym widzieć Cleverley'a niż Andersona (nie rozumiem jak można mówić, że grał średnio. 45 podań, 13 niecelnych
z drugiej strony, Scholes zagrał 57 i tylko 5 niecelnie, a jak zagrał wszyscy widzieli.

Nie za wcześnie na spisywanie United na straty ? a chwilę obecną 3 oczka tracicie do lidera, a jeszcze połowy sezonu nie ma [choć niedługo będzie :P] Gra oczywiście nie napawa optymizmem, ale jak wrócą obrońcy to się wszystko może zmienić. Chelsea też nie zachwyca ostatnio. Kilka meczów bez wygranej, porazka z City i skromne zwycięstwo z Pompey u siebie, po karnym w końcówce. Drogba w tym sezonie miał udział przy 21 z 42 [50%] bramek Chelsea -znaczy strzelał i asystował [do asyst zaliczone też wywalczenie karnych]. W samej tylko lidze !! Chelsea ma słabych rywali podczas PNA, ale jak pokazał mecz z Pompey - nie ma słabych ekip :lol: i nikt nie gwarantuje, ze wygrają wszystko. A może jakiś uraz mu się przytrafi. I Chelsea może się z dnia na dzień posypać. Może nie zupełnie, ale już nie będą tak mocni.

Walka o tytuł otwarta i wszystko się może zdarzyć.
Arsenal jest nie do obrobienia, za duzo w nim szrotu... to wyprostowania kadry potrzeba albo dyżych pieniędzy albo min 3 lat.

Anderson jest kiepski, nie wiem czemu gra w pierwszym składzie

Wróć do „Anglia”