Chiellini, Sissoko nie grają już chyba ze dwa tygodnie, Camor w sumie też ostatnio grał mało więc w porównaniu z meczu z Bari brakuje tylko Buffona i Poulsena który jak jest potrzebny to pauzuje za żółte kartki... Więc jak dla mnie skład bez niespodzianek.No ze składem tak wesoło nie jest.
Nie ma też Chielliniego, Sissoko, Camo i pauzuje Poulsen. Do tego Iaquinta pewnie jeszcze nie zdąży. Szkoda bo on z niesamowicie regularnym Treze to może być wreszcie taki atak o jaki mi chodzi.
Ostatnio sporo myślałem nad ustawieniem 4-3-2-1 z Sebą i Diego za Trezegutem, który jest na dzień dzisiejszy naszą jedyną sensowną opcją w ataku. Do takiego systemu jednak potrzebujemy ofensywnych bocznych obrońców których nie mamy, ale może na Catanię by to wypaliłoNajbardziej martwi mnie długi uraz Camoranesiego bo uderza to w Giovinco. Giovinco, który jak gra zawsze gra naprawdę dobrze, a bez Camo nie ma szans na system taktyczny z miejscem dla Seby w 11.
Co do trzeciego do pomocy, powinien być to Tiago ale nie zdziwię się jak zagra De Ceglie o którym Ferrara mówił na konferencji potrafi grać w pomocy. Salihamidzic raczej w końcówce. Jest jeszcze Marrone, który swoje minuty już zaliczył.