Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 20 gru 2009, 23:33

Obrazek

Ładnie to wszystko razem wygląda.

Jutro ostatnie spotkanie w tym roku, oczywiście bez kilku kluczowych zawodników - Alves, Iniesta, Messi, Xavi jada na gale, a Seydou jest kontuzjowany.
Zapewne umowa zawiera zapisy, ktore zmuszają Pepa do wystawienie kilka najwazniejszych pozostalych ogniw, ale mam nadzieje, że jutro swoja szanse w wiekszym wymiarze dostanie Jeffren, we wczorajszym spotkaniu zagrał naprawde dobre zawody i chcialby zobaczyć czy to jakis wyskok, czy moze warto go zostawić, a nie wypozyczać tak jak sie sporo o tym mówi. Może Milito dostanie kilka minut na pokazanie sie.
Szczegolnie ciekawi mnie zestawienie drugiej lini, to juz bedzie jakies przetarcie przed styczniem. Sergio jest, Xavi jest, Andresito sie łamie i co dalej. Nie żdziwie sie jesli Pep bedzie dawał zestawienie jak wczoraj po zejsciu w przerwie Keity, czyli Leo na "pozycji" jesli tak to mozna powiedzieć Iniesty, ale to dopiero w styczniu.
Zawodnicy z Afryki juz w nastepnym tygodniu powinni dołaczyć do swoich ekip? Coś dzisiaj o tym mowili w spotkaniu Chelsea, ja miałem nadzieje, że na samym poczatku stycznia i Toure i Keita beda jeszcze z druzyna. Tak to sytuacja wyglada jeszcze gorzej niz zakladałem.

Wróć do „Hiszpania”