Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: czeher » 21 gru 2009, 15:53

Tak odnosnie Melo... to jak pisalem, ze z niego niezly kon trojanski zespolu, przez jego nieadekwatne zachowanie... glupie kartki itp ale wtedy zazdroscilem i bylem nienormalny :P

male skrawki letnich dysput
czeher pisze:Mnie tez sie wydaje ze to dobry ruch.... dla Violi, w ogole nie rozumiem tego zachwytu nad Melo... Niby niektorzy mowia, ze wypromowal sie na p konfederacji ale jakich on tam mial rywali ?
Dlaczego gra w reprze? a mozecie wymienic mi innych defensywnych pomocnikow?
Sawyer pisze:czeher nie świruj, każdy normalny powie, ze to dobry transfer, dlatego wiadomo dlaczego piszesz innaczej niz wszyscy ...
czeher pisze:
Sawyer pisze:czeher Ty jestes dwulicowcem na maksa, raz sie cieszysz, ze Melo odchodzi bo według Ciebie ( ) jest słaby, a teraz wypisujesz jakies glupoty i wciskasz jakies klamoty ....
:O
Wyjasnijmy sobie kilka rzeczy.... nie jest slaby ale napewno nie taki dobry jakby mogl na to wskazywac ten caly szum, wg mnie jego wielkosc jest nieco przewartosciowana,
Po drugie... chce zeby odszedl za 25mln, gdyz jest to czlowiek jak najbardziej do zastapienia a bardzo potrzebny, baa wrecz kluczowy jest transfer obroncy z wysokiej polki, aby mogl godnie wspolpracowac z Gamberem
Po trzecie jakie glupoty? w okol stadionu pojawily sie napisy ostrzegajace Melo w Juve = 0 abonamentow, i inne sprzeciwiajace sie takiej polityce
Agent ma tylko prowizje od gotowkowego w pelni transferu :P

Arsenal musi bardziej sie postarac :P Jakby dal Kolo + kasa byloby zajebiscie <lol2>, Senderos odpada .... Eboue hmm sam nie wiem

Poza tym nie ma lepszej rzeczy niz zagranie na nosie Juve :P, niech idzie do Arsenalu, jak to field podsumowal :P

Wróć do „Włochy”