Na jakie argumenty. No prosze cie, wypisujesz puchary, moze przytoczylbys watek di Stefano bez ktorego teoretycznie byscie tak wielu pucharow w gablotce klubowej nie mieli. Dajesz argumenty historyczne z dupy bo jakos Katalonia a raczej sama Barcelona nie miala wplywu na przebieg meczow mistrzowskich i ustawiania sedziow czy przeciwnikow. Wiecej twoich "argumentow" nie pamietam.tylerdurden pisze:![]()
No tak, odpowiedzi:"kolega towarzysz", "nie znasz historii", "nie bede wchodził w polemikę"
Trzy posty, kilka chwytów retorycznych i zadnej treści i odpowiedzi na argumenty, ale wystarczy powiedzieć, ze "kolega sie nie zna, nie ma racji, a ja mam bo tak,ale nie chce mis ie dowodzic dlaczego, bo tak"
edit: Dzieki Realfan za podpowiedz, gdybym wiedział wczesniej co mnie czeka, nie wchodziłbym z Bieniasem w "polemikę"
Jest do bani. Skoro piszesz o pieniadzach powinienes wiedziec ze fundacja bez nich nie ma sensu bycia. Bez odpowiedniej promocji ma mala szanse na sukces. O to dokladnie mi chodzilo piszac ww slowa.Nie wiem. Napisz. Chcę wiedzieć jaka jest różnica pomiędzy działalnością fundacji Realu Madryt, a tą Barcelony poza tym, że Barcelona szeroko wykorzystuje to w celach promocji klubu. Czekam.
Poczytaj sobie. http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=24769 Roznic czy nie wskaze bo nie wiem nic o fundacji RM.