Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 13:01

Widze Tomusmc nie napisał ... hmmm no nic.

Do Meastro i Piwusia - Jak będziemy tak pisać to chyba nigdy nie zrozumieny sie. A zwłaszcze w temacie meczy i opini po meczach.

Chłopaki czy Wy macie kompleks C+ ??

Przeciesz jak 50 razy dzienie pisze sie tu na stronie Forza J......e (tyczy sie Meastro mi. )czy Forza Milan to kibicóje sie klubowy z Serie A. Wsród kolegów czy rodziny jesteś kojażony jako fan czy maniak tego klubu. To jak można nie oglądać meczy czy nie posiadać koszuki czy szalika czy flagi zwłaszcze że jest sie tak zapalonym kibicem jak to wygladanie nie kiedy ....

Piwus jesteś fanem Wisły i chodzi pewnie na mecze przy Reymonta bo masz możliwośc to jest tak samo jak być kibicował Wiśle tylko przez Internet - Czyli typowy niedzielny kibic ...

O.k można kibicować drużynie ale jak nie ogląda sie mecz to jak można sie wypowiedać na temat meczu czy kolejki. Zwłaszcze na żywo czyli 30 minut po meczu. Przeciesz to powoduje że jest taka gadka bo gdyby widział mecz jeden czy drugi kibic to by przyznał mi racje albo przedstawił mi argumenty który uświadomyły by mi że nie mam racji a nie bronił klubu wymyslająć co kolejke ten same rzeczy lub cytuja wypowiedzi inny kibiców na inny stronach bo tak też było.

Ludzie jak ktoś nie ma możliwośc to niech żuzel wybierze może jest klub jego mieście .....Bo ja nie rozumiem jednego czy brak C+ to wstyd ?? Sądze że NIE !! ale wstydem w jakimś stopinu jest poruszać tematy w który nie ma sie pojecia ....

Jak narazie nie stać mnie na to by jeździć na San Siro co dwa tygodnie. Dekoder ma od dawna ale nie traktuje tego jako jakieś . ... nie wiedomo co ... który mam wiek ?? No wejść sie zastanówcie co piszecie. Bo 100000 ludzie ma dekodery Polsatu i Cyfry połowa nie dla piłki :1:

Meastro - w tym momecie płace ze Cyfre ok. 120 zl nawet nie wiem bo rachunki płaci bank. Ale jak uważasz że to jest coś na co moga sobie pozwilić nie liczni. To jestes w dużym błędzie. Moi rodzince maja też C+ a meczy nie ogladają prawie nigdy bo przeciesz ile ludzie ma dekodery dla C+ zwykłago, C+ film czy HBO , HBO2. Bo to jest normalne rzecz tylko nie który traktują t troche jak nie wiedomo co.....

**FORZA GRANDE MILAN**
**CAMPIONE D`ITALIA**

Dziś trzeba z Roma wygrać i już niemal proste do Scudetto :D

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

Wróć do „Wracając Do Meritum”