Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 25 gru 2009, 21:09

Kamil232 pisze:Tłumaczyć o co mi chodziło nie chce mi się, jak nie załapałeś twój pech. Fakty są takie, że Ronaldo jest o klase jeśli nie dwie lepszy od Messiego w wykonywaniu wolnych. Gadka szmatka, że niby są inni i dlatego Messi nie strzela tyle goli co Ronaldo, takie teksty to sobie sprzedawaj fanom NBA którzy piłkę oglądają raz na rok. Barca ma takiego geniusza do wolnych i go nie wykorzystuje W Realu i w United to nie ma nikogo innego dobrego z wolnych i dlatego Ronaldo ma tyle okazji i dlatego z wolnych strzelił od Messiego 5 razy więcej goli w ostatnich 3 latach.
Trzy ostatnie wpisy moglbym zacytować, ale widać głupota szerzy głupote, a brak swojego zdania i brak argumentacji to zjawisko powszechne.
Gdzie ja napisałem, ze np. Messi nie bije tyle wolnych bo sa inni. Messi nie jest od tego, ale to nie znaczy, ze jest słaby w tym elemencie. Skad takie wnioski. Jesli chcecie w tym aspekcie porownan to dawajcie naprzeciw Ronaldo Alvesa, bo on takze wali na sile i to czesciej o stokroc od Leo. Niech Leo wykona w sezonie 10 wolnych z 17-20 metrów i potem jakos oceniajcie. Narazie chlopak podszedł i strzelił. Czarna Perla kiedys wykonał 2 wolne i strzelił jedna bramke.
Idac dalej jesli Ronaldo miałby po 5 spotkaniach 10 bramek a Messi 7 to znaczy, ze jest skuteczniejszy. chyba idac waszym tokiem myslenia tak. To nic ze oddaje najwiecej strzałow, strzela raz na 6-8 strzałow a taki Messi słabizna bo strzela mniej oddajac mniej strzałow.

Nie wiem co myslec o grze glowa Messiego, bo tu słabe warunki, mały w Premiership Vidic, Ferdinand, Terry by go wbili w ziemie, ale jednak co doskoczy jakims cudem do dośrodkowania, to strzela bramke. a to skurwiel.

Wróć do „Hiszpania”