Jak dla mnie jeśli chodzi o podania czy piły to są mniej więcej na tym samym poziomie. Z tym, że Duńczyk lepiej broni przez co lepiej mi pasuje jako ten DM co ma rozgrywać. Marchisio jest dla mnie taki jakiś nijaki - ani defensywny ani ofensywny, ale tacy też są potrzebni.10 pisze:Na pewno lepszy rozgrywacz z Marchisio niż z Poulsena.Boromir pisze:Tylko czemu mi się wydaje że lepszy od Melo w tym aspekcie byłby Poulsen? Bo w Marchisio na rozegraniu też jakoś nie wierzę
Za niedługo wraca Vicek więc powrót do 4-3-1-2 pewny, zresztą ja się z tego cieszę. Z tej trójki co wymieniłeś to chyba jednak D'Agostino o ile nie byłby zbyt drogi, a jak się nie da to może ten Gago z tym, że nie wiem czy z niego aż taki rozgrywający. Wtedy pomoc z Melo/Sissoko i Marchisio/Poulsen wygląda całkiem sensownie już. Jednak każdy chyba zdaje sobie sprawę, że największym naszym wzmocnieniem byłby Hiddink.(L)oczkerson pisze:No i pojawiają się kolejne nazwiska kreatywnych defensywnych pomocników, po Ledesmie (jego agent niczego nie potwierdził), wracającym D'Agostino, który podobno wylądował na liście transferowej, dziś pojawiło się nazwisko Gago, którego JUVE podbno by chciał wypożyczyć. Jeśli mamy grać 4:3:1:2, to jest to krok w najlepszym kierunku. Kompletnej kadry do 4:2:3:1 w zimie nie zbudujemy (dłuższa kontuzja Camo oznacza, że mamy 1 skrzydłowego), więc to chyba narazie najlepsza opcja.