Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 30 gru 2009, 23:51

Kamil232 pisze:Messi strzelił jednego gola głową- Messi świetnie gra głowąMessi strzelił jednego gola z wolnego- Messi świetnie wykonuje wolneYaya Toure podał jedną świetną prostpadłą piłkę- Yaya Toure ma świetnie podanie Puyol włączył się do akcji ofensywnej- TYLKO Puyol na całym świece tak potrafił. Jesteście cudowni, bez was to forum byłoby nudne PS. a nie przyszło Ci do głowy, ze to że nie strzela wolnych tylko kto inny wynika z tego, że na treningach nie zachwyca w tym elemencie?
Nie doszedlem do tego, ale dzieki, że mnie oświecileś.
Co do reszty, takie wyciagasz wnioski, a nie inne, żadna nowość z Towjej strony. Ja zadałem proste pytania, jesli tego nie wywnioskowaleś. Dlaczego Messi jest slabszy w tych elementach, dlatego, ze nie doszedł jeszcze do takiego momentu, że musi wszystko wykonywać, ze chce.

Jak mozna oceniać zawodnika, ktory bije 2 wolne na rok do tego co tyle ma juz po kilku minutach spotkania.
aveiro pisze:Wyrażaj się na przyszłośc jaśniej zamiast zarzucać innym głupote. Gdyby Messi był w światowej czołówce jeśli chodzi o wolne to Guardiola a wcześniej Rijkaard by to chyba zauważyli ?
Z mojego postu naprawde wynika, ze MEssi nie bije wolnych bo sa inni, jesli tak to odczytałeś to mój bląd, mogłem zrobić akapit.
Broń Boze, zeby doszło do sytuacji jak za Ryja, moze i sie nie poznal. Ale za Ryja mozesz tego nie pamietać, bo wtedy Ronaldo był jeszcze w MU- był Ronaldinho. chyba pobił liczbe bramek z wolnych, ale strasznie to wygladało, zeby on nie wykonywał wolnego to musialo ho poprostu nie byc na boisku. Sensu to nie mialo wikeszego niz te 8 czy 9 bramek w lidze. Prosiło sie, zeby dał wykonac czy to Deco, Thiago, Marquezowi czy chocby Xaviemu.
Mam nadzieje, ze Pep do takiej sytuacji nei podpworadzi, że ktoś z druzyny zabiera checi do gry tak naprawde. Niech bedzie tak jak jest Zlatan, Alves + Xavi, a reszta jak chce tez niech sobie raz od świeta uderzy.

Wróć do „Hiszpania”