Nie doszedlem do tego, ale dzieki, że mnie oświecileś.Kamil232 pisze:Messi strzelił jednego gola głową- Messi świetnie gra głowąMessi strzelił jednego gola z wolnego- Messi świetnie wykonuje wolneYaya Toure podał jedną świetną prostpadłą piłkę- Yaya Toure ma świetnie podanie Puyol włączył się do akcji ofensywnej- TYLKO Puyol na całym świece tak potrafił. Jesteście cudowni, bez was to forum byłoby nudne PS. a nie przyszło Ci do głowy, ze to że nie strzela wolnych tylko kto inny wynika z tego, że na treningach nie zachwyca w tym elemencie?
Co do reszty, takie wyciagasz wnioski, a nie inne, żadna nowość z Towjej strony. Ja zadałem proste pytania, jesli tego nie wywnioskowaleś. Dlaczego Messi jest slabszy w tych elementach, dlatego, ze nie doszedł jeszcze do takiego momentu, że musi wszystko wykonywać, ze chce.
Jak mozna oceniać zawodnika, ktory bije 2 wolne na rok do tego co tyle ma juz po kilku minutach spotkania.
Z mojego postu naprawde wynika, ze MEssi nie bije wolnych bo sa inni, jesli tak to odczytałeś to mój bląd, mogłem zrobić akapit.aveiro pisze:Wyrażaj się na przyszłośc jaśniej zamiast zarzucać innym głupote. Gdyby Messi był w światowej czołówce jeśli chodzi o wolne to Guardiola a wcześniej Rijkaard by to chyba zauważyli ?
Broń Boze, zeby doszło do sytuacji jak za Ryja, moze i sie nie poznal. Ale za Ryja mozesz tego nie pamietać, bo wtedy Ronaldo był jeszcze w MU- był Ronaldinho. chyba pobił liczbe bramek z wolnych, ale strasznie to wygladało, zeby on nie wykonywał wolnego to musialo ho poprostu nie byc na boisku. Sensu to nie mialo wikeszego niz te 8 czy 9 bramek w lidze. Prosiło sie, zeby dał wykonac czy to Deco, Thiago, Marquezowi czy chocby Xaviemu.
Mam nadzieje, ze Pep do takiej sytuacji nei podpworadzi, że ktoś z druzyny zabiera checi do gry tak naprawde. Niech bedzie tak jak jest Zlatan, Alves + Xavi, a reszta jak chce tez niech sobie raz od świeta uderzy.