Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: majer13 » 01 sty 2010, 12:28

miguel indurain pisze:nikt nie przekona ze Wigan, West Ham czy inny Portsmouth mialby jakiekolwiek szanse zagrac w najwyzszej klasie rozgrywkowej w Hiszpanii, a mysle ze i we Wloszech
Mam oczywiście nadzieję że żartujesz ... Manchester z Arsenalem strzelają co drugą kolejkę pięć bramek :?: Trochę dziwnie w szczególności że właśnie w tym sezonie tracą bardzo dużo punktów ze względu na to że poziom jeszcze bardziej wzrósł ... W Hiszpanii poza Barcą nie ma obecnie klubu który jest pewniakiem w walce na wszystkich frontach, Real po prostu jeszcze chyba nie jest gotowy. Więc nazywać La Ligę najlepszą ligą Świata , choć grają tam obecnie tylko dwie lasowe drużyny to trochę przesada. W Anglii są obecnie trzy takie drużyny ,a sądzę że Liverpool po gorszym sezonie wróci na właściwe tory ;) Zresztą spójrz na poprzedni sezon ,piszesz że Barca wygrała ale w półfinałach były aż trzy angielskie zespoły zresztą tak samo było rok wcześniej więc nie wiem dlaczego uważasz że Hiszpanie mają najlepszą ligę Świata :roll:

Do ligi włoskiej nawet się odnosić nie będę bo nie chce mi się marnować czasu na pisanie rzeczy oczywistych...

Wróć do „Anglia”