Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 01 sty 2010, 13:12

To pokazuje siłe sredniakow w Anglii. Mnie, i mysle ze wielu innych, nikt nie przekona ze Wigan, West Ham czy inny Portsmouth mialby jakiekolwiek szanse zagrac w najwyzszej klasie rozgrywkowej w Hiszpanii, a mysle ze i we Wloszech nie mieliby czego szukać. Dryzyny ktorych gra opiera sie na kopnij i biegniej moze sa dobre ale tylko na specyficzne klimaty Wysp.
A drużyny które bronią bardziej żenująco niż Legia Warszawa w stylu Xerezów, Saraggos, Santanderów, Malag dostawałby co kolejkę w Anglii piątkę, a od najlepszych może nawet więcej niż Wigan ze Spursami i myślę, że jakiś rekrodzik w ilości straconych bramek by został pobity :)

a tak btw. od kiedy ostatnie dwa zespoły w lidze są średniakami? a druga sprawa, że w pompey Anglików jest jak na lekarstwo, to ciekawa teoria że grają w stylu Ang :mrgreen:
A ja ci powiem co pokazuje siłę średniaków w Anglii. To, że wyjęci ze średniaka Muntari i Lass stają się ważnymi graczami najlepszych drużyn we Włoszech i w Hiszpanii,a takich piłkarzy średniacy w Anglii mają jeszcze paru :)

Wróć do „Anglia”