Co nie znaczy, że u nas też miał pełnić taką rolę. Anderson w Porto grał jako skrzydłowy (mogę się mylić, ale tak był przynajmniej opisywany kiedy przychodził) a gra jako środkowy pomocnik. Sam piłkarz zgłaszał nawet chęci gry na lewej obronie.MazurXIII pisze:BRAWO!Jako pokazują statystyki,które przytoczyłem w innych klubach pełnił rolę głównego napastnika.
Nie wiem jak często oglądasz mecze United, ale mogę Cię zapewnić, że Bułgar odgrywa kluczową rolę. Jego nieobecność jest dostrzegalna aż nadto w większości meczów. Zespół jest mniej kreatywny, stwarza mniej sytuacji bramkowych, często ma problemy z dłuższym przytrzymaniem piłki w środku pola.MazurXIII pisze:Jest po prostu ZA SŁABY,by odgrywać kluczową rolę w takim klubie jak MU
Ta kwota nie wzięła się z niczego. Berba grał w Tottenhamie znakomicie. Inna sprawa, że mam wrażenie, że u nas ciągle nie pokazał pełni swoich umiejętności, jedynie jej przepłyski.MazurXIII pisze:nie wszyscy kibice MU uważają Berbatowa za zawodnika wartego 35 baniek!