Biję się w pierś przyznaje się do błędu, zdarzyło się Berbatovi zagrać na szpicy, także moje stwierdzenie, że tam nigdy nie grał było błędem.Co do wystawiania Bułgara na szpicy (tego,że NIGDY Ferguson go tam nie wystawiał) - nie chce mi się szukać,wystarczy,że odkopywałem jakieś 2-3 letnie cytaty z The Independent,NIE MASZ RACJI,co najmniej raz (szczególnie w LM) Ferguson 'popełnił' ten 'haniebny' (t.j. niezgodny z wizją składu młodszego specjalisty piłkarskiego Kamila232) czyn
Myślę, że raczej świń powinieneś szukać w domu. Co mam niby wklejac do sygnaturki, to, że Fergie powiedział, że wśród wielu walorów które posiada Bułgar jest wzrost, to ma niby oznaczać, że go sprowadzał jako następcę RVN? ty kpisz?Słowo klucz - domyślnie - masz w sygnaturce - i nie potrafisz nawet zrozumieć tego co wklejasz.I jeszcze raz - NIE IDŹ W ZAPARTE - MIEJ HONOR I WKLEJ TEN CYTAT (odnośnie wzrostu) DO SYGNATURKI.Albo przyznaj się do błędu.Jeśli nie - od dziś będę cię nazywał świnią,bo jak świnią udajesz,że pada deszcz kiedy plują ci w twarz.Plus zmień 'czekamy' na 'czekam' albo zgłoś się do specjalisty...
Gdyby Fergie sprowadzał go jako następcę RVN jak ty twierdzisz to by go tam wystawiał? Czyż nie? twoja Teoria jest taka, że go sprowadzał na szpicę tam się nie sprawdził więc go cofnął tak więc jedziemy... Pierwszych 10 spotkań Bułgara w barwach MU. To ten z numerem 9
Z Liverpoolem na Anfield

Z Chelsea na Stamford

Poźniej było Boro, z tego spotkania nie mam takiego obrazka, dalej
Bolton u siebie

Wyjazd Aalborg

Wyjazd Blackburn

WBA u siebie

Celtic u ciebie to to kółeczko pod 10.

Everton na Goodison

West Ham u siebie

Wszystko można sprawdzić tutaj http://soccernet.espn.go.com screen stamtąd pobrane.
Miałem chwilę czasu to postanowiłem udowodnić matołowi że jest matołem, albo świni
Od dwóch sezonów wysuniętego napastnika gra Roo. Na tej samej pozycji widzi go Capello http://mufc.pl/aktualnosci/13724/capell ... rooneyowi/Ależ nie przeczę,że Berbatov jest cofniętym napastnikiem obecnie (tym tokiem rozumowania u was obecnie nie ma...wysuniętych napastników strickte - gracie podobnie jak Roma swego czasu za Spalettiego)
Tak tak ty coś udowodniłeś i zaraz pewnie napiszesz, że ja znowu żadnego argumentu nie przedstawiłemże przedmiotem dyskusji nie jest jakim typem zawodnika jest obecnie Bułgar,tylko do jakiej roli został sprowadzany w MU (czyli takiej jaką pełni podobny typ piłkarza - Zlatan - w Barcelonie obecnie).
Jestem człowiekiem SŁOWNYM,swoje racje udowodniłem,natomiast kiedy mój oponent prezentuje argumenty per 'bo tak' albo serwuje cytaty Fergusona z zupełnie innego okresu niż dotyczy dyskusja.Ergo albo jest dzieckiem albo osłem