Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Re: Jakie nowe filmy polecacie :)

Post autor: klopx » 05 sty 2010, 11:36

A ja czekam na te tytuły...
Parnassus: Człowiek, który oszukał diabła (The Imaginarium of Doctor Parnassus) - z chęcią obejrzałbym w 3D... fimik zapowiada się bardzo dobrze nie tylku ze względu na obsadę.
Sherlock Holmes - do kina nie pójdę napewno, ale obejrzeć muszę. Film z tego co wiem cieszy się sporym powodzeniem jak do tej pory...W końcu gra tam Robert Downey jr. :wink:
Księga ocalenia (The Book of Eli) - obawiam się, że może się nie udać ale tutaj także obsada zachęca. Bo przecież Danzel jak i Oldman nie są przeciętniakami.
Wyspa tajemnic (Shutter Island) - Scorsese i Di Caprio znowu razem :D tutaj komentarz jest zbędny bo film będzie dobry!
Tekken - nie spodziewam się jakiegoś arcydzieła, ale fajnie by było obejrzeć efektowną kopanine :P
Robin Hood - następny duet: Ridley i Crowe. Wg mnie "Książe złodziei" z Costnerem podniósł wystarczająco poprzeczkę aby obawiać się o tą ekranizację...
Książę Persji (Prince of Persia: The Sands of Time) - Z tego co się orientuje przeznaczono największy budżet na film na podstawie gry... ok. 150 mln. Oczekiwania są więc uzasadnione.
Koszmar z ulicy Wiązów (A Nightmare on Elm Street) - mam tak jak emdżej... poprostu jestem ciekawy.
Incepcja (Inception) - najbardziej oczekiwany film w tym roku jak dla mnie... Sam zwiastun jest troszkę... "niepokojący"... jest tak efektowny, że obawiam się iż sam film będzie miał już więcej do zaoferowania :P
The Expendables - Jet Li, Jason Statham, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Eric Roberts, Brittany Murphy, Charisma Carpenter :boje się: Bedzie jatka! :lol:
From Paris with Love - czyli Travolta w roli, do której jest stworzony... totalny szjabus 8)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”