Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6704

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 06 sty 2010, 21:06

Ech, gramy jak zawsze a wygrywamy jaki nigdy. Znaczy się nareszcie wygrywamy. Mecz bardzo wyrównany [Parma (beniaminek) rozgrywa wyrównany mecz z Juve :roll: ] - to dobrze o nas świadczy. Co to w ogóle za ustawienie było? Marchisio i Hasan na skrzydle? Oni mają nam napędzać grę? O ile jeszcze takiego Marchisio zrozumiem ze względu na to że Grosso jest fatalny (i pewnie dlatego długo jeszcze nie zobaczymy Giovinco grającego regularnie) to Sali, z całym szacunkiem dla jego umiejętności, zawodnikiem na pierwszy skład nie jest. Na rezerwę idealny, ale nie na pierwszy skład. O dziwo Ciro chce takim ustawieniem zagrać z Milanem. Z drugiej strony, kogo my tam możemy na to skrzydło dać? Dobrze, że to będzie jego ostatni mecz, miny Bettegi i Secco mówią wszystko. Wystarczy telefon do Guusa :pray:

Co do poszczególnych zawodników - Caceres może i dużo biega ale pożytku z niego żadnego. Grosso jest chyba najczęściej pokazywanym zawodnikiem Juve w TV, ale pożytku z niego żadnego. Legro przy Chiellinim to zupełnie inny zawodnik. Trzeba dokoptować Kielonowi (swoją drogą chyba nasz kapitan na Milan 8) ) solidnego partnera, wtedy będzie rządził i dzielił, bo przy obecnych kolegach to czyści za całą czwórkę w obronie... W sumie to nawet podobał mi się Amauri, dobrze się zastawiał w końcówce i nie dawał sobie odbierać piłek, raz nawet wychodził sam na sam ale obrońca Parmy wsadził mu głowę między nogi i dostał za to żółtą kartkę :roll:
A i właśnie się zorientowałem, że jest jakiś wałek z Grosso. Z tego co ja widziałem to dostał kartkę za protesty w końcówce
Chyba nie dostał jednak bo Agnieszka jeszcze o tym nie napisała :P . Ale sędzia trzymał przy nim żółtko, ale pewnie nie zdążył schować.

P.S. Jak czytam wypowiedzi, że niektórzy chcą porażki z Milanem byle tylko Ciro odszedł to mam ochotę zmienić klub...

Wróć do „Włochy”