Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 07 sty 2010, 15:59

Bienias pisze: Mam nadzieje ze tacy zawodnicy jak Hleb czy Caceres dostana swoje szanse. W przypadku tego pierwszego to na jego nominalnej pozycji. Oczywiscie licze na wzmocnienie defensywy ale kosztem 17 czy 25 baniek. Mozna taniej 5 baniek Maxwell musi zaczac cos grac bo jak nie poprawi sie to nie wierze zeby go zatrzymano na nastepny sezon.
Bienias pisze:od kogo dostali swoje szanse na wypozyczeniach bo chyba nie od trenera Barcy ktory w tym temacie ma decydujace slowo. Idac twoim tokiem myslenia Czyhry i Maxwella za pol roku nie powinno byc bo graja slabo i sie prezentuja gorzej niz swego czasu Hleb i Caceres na swoich pozycjach. Keirrison oraz Henrique to inny przypadek. Do dzis sie zastanawiam jaki sens maja wypozyczenia? Jak dla mnie Pep w kwestii transferow daje wiecej dupy niz pozytku.
Ja sobie nie wyobrażam, że po sezonie w kadrze bedzie Maxwell. Dzisiaj to jest kolejny Ezquerro nic wiecej. Zadnego pozytku z niego nie bedzie.
Hleba takze sie nie spodziewam, moze i nie dostal za duzo szans, szczegolnie na pozycji ktora lubi, ale za kazdym razem jak gral to wygladał najgorzej z druzyny, i to nawet w momencie kiedy obok niego grali Xavi Torres czy Eidur. Gosciu nie ma charakteru na miare Barcelony, jego pozaboiskowe sprawy wzgledem sowich druzyn takze nie przystoja zawodnikowi Barcy. Płaczek nie potrzeba.
Chygrynskiy gdyby nie kosztował tyle ile za niego zapłacono juz by zapewne był skreslony, ale to pomysł Pepa i on bedzie robił wszystko, zeby gosciu grał na miare Barcy, a oodejsc nie odejdzie takze z powodu ewentualnych strat na jego kupnie. Kto da za niego taka kase po takim sezonie.

Wróć do „Hiszpania”