Niggaz pisze:Bramka nie tyle fartowna co moim zdaniem nieporadność obrony Depor chociaż w takiej sytuacji ciężko się połapać. Smitu napisałeś, że znowu. Czy Barca strzela fartowne bramkiRaczej rzadko. A czy zasługiwała na 3 pkt to już zależy jak na to patrzeć. Depor grając w przewadze jednego zawodnika było oczywiście bardziej widoczne ale to normalka. Defensywa Barcy zagrała tak jak powinna i udało się utrzymać wynik. A co do tego farta to przecież Deco trafił w poprzeczkę a i Eto był raz bardzo blisko strzelenia bramki (bliżej niż którykolwiek z graczy Depor którzy nie potrafili po prostu strzelić). Tak więc Depor miało nie mniej szczęścia.
Zdaje sobie sprawę, że jestem stronniczy ale co poradzića argumenty wydają mi się dość sensowne
zgadza sie argumenty masz sensowne, ale ja nie chcialbym porazki depor tylko remisu, nawet jak grali 11 na 11 depor miala przewage, a bramka byla fartowne pilka bardzo mocno zakrecila i obroncy nie mieli co zrobic w takie sytuacji, mogliby np lepiej pokryc ale obrony sa zazwyczaj wolniejsi od napastnikow i tak tez bylo w tym przypadku, inne fartowne bramki chociarzby ostatnia bramka deco gdy pilka odbila sie od obroncy