F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 20 mar 2005, 19:19

Niggaz pisze:Bramka nie tyle fartowna co moim zdaniem nieporadność obrony Depor chociaż w takiej sytuacji ciężko się połapać. Smitu napisałeś, że znowu. Czy Barca strzela fartowne bramki :?: Raczej rzadko. A czy zasługiwała na 3 pkt to już zależy jak na to patrzeć. Depor grając w przewadze jednego zawodnika było oczywiście bardziej widoczne ale to normalka. Defensywa Barcy zagrała tak jak powinna i udało się utrzymać wynik. A co do tego farta to przecież Deco trafił w poprzeczkę a i Eto był raz bardzo blisko strzelenia bramki (bliżej niż którykolwiek z graczy Depor którzy nie potrafili po prostu strzelić). Tak więc Depor miało nie mniej szczęścia.
Zdaje sobie sprawę, że jestem stronniczy ale co poradzić :P a argumenty wydają mi się dość sensowne :wink:

zgadza sie argumenty masz sensowne, ale ja nie chcialbym porazki depor tylko remisu, nawet jak grali 11 na 11 depor miala przewage, a bramka byla fartowne pilka bardzo mocno zakrecila i obroncy nie mieli co zrobic w takie sytuacji, mogliby np lepiej pokryc ale obrony sa zazwyczaj wolniejsi od napastnikow i tak tez bylo w tym przypadku, inne fartowne bramki chociarzby ostatnia bramka deco gdy pilka odbila sie od obroncy :? a przykladow jest jeszcze multum :P 8) co do defensywy zagrali ok ale to bardziej razaca byla nieporadnosc ofensywy pilkarzy deportiwo :? jak dla mnie remis bylby wynikiem najsprawiedliwszym nio ale taka jest pilka, barca zgarnela kolejne pkt a w tym momencie gra real 8) i poki co to co robia znow wola o pomste do nieba !!!

Wróć do „Hiszpania”