Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Maciek (interista) » 10 sty 2010, 12:45

No wlasnie to co pisalem niedawno - obsada pozycji DMa pomimo licznych opcji nie jest tak oczywista. Wroci Cambiasso i oczywiscie bedzie lepiej, ale z doborem optymalnego partnera moze byc problem. Forma Muntariego jest powszechnie znana, a jeszcze jest to na co zwracalem uwage czyli Ghanijczyk operuje glownie w bocznych sektorach co przy obecnym ustawieniu imo nie przejdzie. Trojka DM w 4-3-1-2 a dwojka w 4-2-3-1 to jednak troche inna bajka. Podobny problem tyczy sie zreszta Zanettiego, ktory rowniez cala kariere spedzil przy linii (chociaz on ma akurat ogromne zdolnosci dostosowania sie do panujacych okolicznosci). Stankovic - mysle, ze by sobie poradzil...gdyby byl w formie, chociaz to rowniez nie jest dla niego naturalna pozycja (w zasadzie to ja juz sam nie wiem jaka jest dla niego naturalna pozycja). Nadzieje wiazalem z osoba Motty, ale po tym co wczoraj pokazal naprawde zaczynam sie obawiac. Patrzac na wczorajsze spotkanie to mam wrazenie, ze przy Cuchu grac powinien typowy przecinak typu Palombo.

Co do Arnautovica to skoro zaczal otrzymywac swoje szanse i je wykorzystywac to jego los w Interze moze nie jest wcale przesadzony. Tym bardziej, ze obecne ustawienie mu sprzyja, nawet jezeli na pierwszy sklad to troche za malo to jako rezerwowy moze dac nam wiecej niz Mancini i Quaresma.

E: Scarpini

Ostatnia bramke to caly nasz atak wspolnie wypracowal, akcja Arna - Milito - Pandev - Samuel :P

Wróć do „Włochy”