Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: KajoFC » 11 sty 2010, 11:16

smudge_90 pisze:Cholerny kibic Chelsea przyszedł i zasiał popłoch o jakiejś rewolucji :krzesło: :lol:
Zawsze do usług :) :king:

Myślę że jednak mała wyprzedaż będzie, nie teraz w styczniu tylko na koniec sezonu, SAF ma wciąż nadzieję że Berba zacznie pokazywać swoje umiejętności jak na 30 baniek to nawet w połowie jego gra nie jest adekwatna do wydanej kwoty i wielu ludzi (w tym kibiców MU) uważa to za jeden z największych flopów transferowych Manchesteru. Z Berba trochę jak z Sheva każdy wie że umiejętności miał do strzelania i każdy czekał żeby pokazywał to do czego ludzi przyzwyczaił taka duża kwota pieniężna zawsze kładzie dodatkową presję na zawodniku i oczekiwania w stosunku do niego są raz większe. Jeśli chodzi o Andersona jest dobrym zawodnikiem , w końcu to rocznik 88 więc jeszcze może się rozwinąć więc wdł. mnie głupotą by było się go od tak pozbywać, Ferguson nigdy go jakoś zaciekle nie krytykował i myślę że on jeszcze z wami pogra. MU powinni wzmocnić lewą skrzydło, Giggs gra na tym skrzydle ale nikogo tak bardzo w jego zastępstwo nie widzę a jak wiemy Ryan młodszy z roku na rok nie jest. Nani'ego już raczej Ferguson spisał na straty i zapewne będzie jednym z głównych zawodników jakich Ferguson będzie chciał się pozbyć. Obertan jeszcze chyba wystarczająco się nie ograł by stać się integralna część pierwszej XI więc chyba nic nie pozostaję wam innego jak zakupienie zawodnika na skrzydło ,jak na klub takiej renomy przychodzą mi na myśl tylko 2 nazwiska a mianowicie Ribery i D. Silva. Jeśli chodzi o atak to przydałby się wam jakiś solidny partner do ataku dla Rooneya , Berba zawodzi więc sprowadzenie Benzemy nie byłoby złym pomysłem zanim w Realu złamie sobie karierę i skończy jak Huntelaar.

Wróć do „Anglia”