Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post autor: Diamen23 » 11 sty 2010, 14:10

czeher pisze:
Fishbone pisze:Odra zaś desperacko pozyskuje wszystkich zawodników
Jedno slowko bym zastapil.... nie pozyskuje a POSZUKUJE :!: Do tej pory zakontraktowali zdaje sie tylko jednego slowaka i Grzegorzewskiego ale owszem tabor z slowakami, czechami i innymi pilkarzami innej nacji dotarl do Wodzislawia :!: W koronie spore zmiany, ale chyba najkonkretniej dziala wlasnie Piast Zganiacz, Paluchowski, najpewniej Iwan juz w tym oknie, oraz moze mlody Kostarykanczyk, ktory co by nie bylo pokazal sie z dobrej strony na MS20 :!: Do tego mozna jeszcze podpiac Nalepe, ktore zawital juz dawno ale wzmocnieniem pewnie okaze sie dopeiro teraz
no zaciekawiło mnie co napisałeś o tym Kostarykaninie i sprawdziłem, że nazywa się Roy Smith Lewis. Oglądałem MŚ U-20 i raczej był przeciętnym graczem na tle kolegów, dużo lepiej wyglądał niejaki Mena, czy ich bramkarz. Ale zobaczymy :) .
Iwan z GKSu jest już zakontraktowany, pytanie tylko czy przyjdzie teraz czy w lecie. Piastunki walczą by przyszedł już w styczniu. Do tego prawdopodobnie Glik zostaje, Paluchowski i Zganiacz już są, Podgórski na wylocie. Ciekawie to wygląda, wzmacniane zostają formację, które tych wzmocnień potrzebowały. Przydałby się jeszcze jeden obrońca.

Wróć do „Polska”