Z tego co gdzieś wyczytałem Dominic ma znaleźć się nawet w 1 składzie.Po wycofaniu się Togo awans ghanie wystarczy do tego 1 zwycięstwo więc pogra i to pewnie nie mało, na tej pozycji jakiejś wielkiej konkurencji nie ma.sprawdzilem sytuacje a napadzie w Ghanie.oprocz Gyan(ktoru gral w Udinese) Adiyiah jest rocznikowo jednym z najstarszych napastnikow.nie liczac jego kojarze tylko Osei z jakiegos turnieju mlodziezowego, wiec mysle ze Dominic jednak pogra
Dla mnie wczoraj Pirlo zagrał kapitalnie.Właśnie tego od niego wymagam.To on ma być naszym liderem w drugiej linii a nie seedorf.Ten drugi ma wspomagać trójkę z przodu a za rozgrywanie ma się zabrać Pirlo.I tak było w meczu z Realem(Na san siro zresztą też bardzo dobrze zagrał) i tak było teraz.W tym sezonie muszę powiedzieć że bardzo miło mnie zaskakują Pirlo i Ambro którzy po nieciekawym początku sezonu grają bardzo dobrze co u nich w ostatnich sezonach było dużym problemem.Na teraz Gattuso nawet gdyby był w formie nie może grać bo Pirlo i Ambro są od niego na teraz lepsi.A przecież nie zagra na pozycji Seedorfa który również nie gra najgorzej jako ofensywny pomocnik.
Trochę zawodzi mnie Abate.Na początku sezonu zapowiadał się bardzo fajnie a teraz nie daje sobie zbytnio rady.Zupełnie nie wyczuwa momentu kiedy się podłączyć.O ile się w ogóle podłącza co jest rzadkością.W obronie popełnia proste błędy.Natomiast inaczej ma się sprawa z Antoninim który na lewej obronie gra świetnie.Bardzo dużo biega, czuje się dobrze na wolnych przestrzeniach do tego Ronnie wykorzystuje to że w prawie każdej akcji idzie do ataku.Do tego nie wygląda najgorzej jego gra w obronie i mam nadzieje że rośnie nam bardzo dobry boczny obrońca z którymi od czasów Cafu czy Serginho mamy duże problemy