Re: Widzew Łódź (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Widzew Łódź (zbiorczy)

Post autor: Wilmore » 12 sty 2010, 22:52

Chłopaka niedawno chcieli wcisnąć do Odry Wodzisław, ale ta ze względów sportowych z niego zrezygnowała. To nie przypadek, że chłopak wylądował w I lidze.
Co jeszcze z ciekawostek... O tym, jakie związki ma Okuka (ojciec) z Cukaricki każdy chyba wie. Podejrzewać można jedynie, jak one pomogły Okuce (synowi) w karierze. Fakt jest jednak faktem - to podstawowy prawy obrońca zdecydowanie najgorszej drużyny w serbskiej ekstraklasie, której dodatkowo jest kapitanem - tyle o nim słyszałem. Nigdy go na oczy nie widziałem, w Polsce słychać o nim tylko ze względu na jego ojca, który stara się go gdzieś w Polsce wcisnąć, choć z nieznanych mi przyczyn.
Kto wie, może jednak na prawą obronę w I lidze się nada. Na razie jednak do wszelkich informacji podchodziłbym z dużym dystansem, chłopak z jego doświadczeniem, w jego wieku, gdyby był naprawdę dobry, to byłby obiektem zainteresowania innych, zdecydowanie lepszych, klubów od Widzewa - a na razie wiadomo tyle, że zrezygnowała z testowania go taka potęga, jak Odra.

Wróć do „Polska”