Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 14 sty 2010, 0:47

Ta kadra naprawde mi odpowiadała. Fakt sa pizdowaci bramkarze, ale i tak lepszych w Polsce nie ma i ktos musiał jechac, piszecie, ze Mierzejewski rozegrał udana runde w Cracovi, chwała wam za to, ze ogladacie spotkania tej druzyny. Do reszty mozna miec jakies ale, jednak mozna ich kandydatury jakoś uzasadnić.
Jak zobaczyłem news, ktorego wycinek dał NoName1989 to naprawde, nie wiem co jest k... Wleci zaraz kibic Polonii, napisze jak to fajnie punktowala druzyna Szatałowa, jak to fajny jest Nowak, bo gra wszedzie. Tylko mnie osobiście to koło ch... Jak ktoś jest od wszystkiego to jest tak naprawde do niczego taka prawda.
Nie wiem czy jedziemy tam pograć i coś jednak pozytywnego zrobić w budowie ekipy na euro czy pokazać jak niski poziom jest polskiej Ekstraklasy. Zaraz Smuda zacznie brać na powaznie U-23 i postacie Wasiluka, Paluchowskiego, Ćwielona czy innych wybitnych jednostek z tej druzyny. Za powołania Iwańskiego i Nowaka ma duzy minus u mnie Smuda.

Tak sobie patrząc na tej pomysłz Tajlandia, zastanawiam się dlaczego, takiego czegoś nie wymyslono z RPA przed MŚ. Tam kazda rprezentacja bedzie chciała zagrać powazny mecz towarzyski przed rozpoczeciem mistrzostw, a sa tam najlepsze druzyn świata i z takimi powinna grać Polska. Jedzie Smuda do Tajlandi, to niech bierze nawe 30 zawodnikow i zagra w RPA 3 spotkania w tydzień. Przecież Francja nie bedzie grała 2 dni przed Mundialem, ale Hiszpania moze juz tak. 3 świetne reprezentacje mozna bylo zakontraktować.

Wróć do „Polska”