Re: African Nations Cup

Awatar użytkownika
weasel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: African Nations Cup

Post autor: weasel » 14 sty 2010, 1:54

emdżej pisze:Wie ktoś może co to za firma, w której koszulkach grają m.in. Mali, Benin i Gabon?
Jeżeli chodzi ci o to:
Obrazek
to tak jak pisze na logo jest to firma Airness założona we Francji przez... Malijczyka :mrgreen:
Ubierają m.in. Benin, Gabon, Mali, DR Kongo, Gwineę.

Widział ktoś poza mną, że Emana wyszedł na II połowę w butach innego koloru :mrgreen: Bo chyba mi się nie wydawało :think:

Swoją drogą szkoda, że nie ma takich ekip jak Maroko (Chamakh, Hadji, Sektioui, Boussoufa, El Hamdaoui, Zairi :lol: ), Senegal (Niang, El-Hadji Diouf może by wznowił karierę reprezentacyjną żeby zagrać :think: ), DR Kongo (LuaLua, Nonda, Mbokani), RPA (McCarthy, Pienaar), Gwinea (Bangoura, Mansare, Feindouno), Zimbabwe (Benjani, Choto :lol: Chinyama :lol: :lol: )
Zawsze to trochę "gwiazdek" więcej (pisałem z głowy także napewno wielu pominąłem) :(
Ale z drugiej strony natura nie znosi próżni i na pewno pojawia się nowe 8) Zresztą na razie maluczcy chociaż skazywani również i przeze mnie na porażkę dają póki co nieźle czadu :mrgreen: Albo to faworyci tak zawodzą :think: W każdym razie prawda jak zwykle leży gdzieś po środku...

Wróć do „Piłka nożna na świecie”