Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 15 sty 2010, 18:38

Lech dzisiaj wypożyczył Handzicia do jakiegos klubu z jego ojczyzny. Bardzo mnie ten fakt zaintrygował, bo z niego jak i z Golika zrobiono kozłow ofiarnych sytuacji do jakiej doprowadził Smuda wiosna'09 i kompromitacji w wykonaniu zielińskiego jesienią'09. Moglem poprzeć zachowanie klubu wzgledem Rengifo, bo ten zawodnik naprawde wszystko olał i głupota szerzona przez jego menadzera musiala zostać zatamowana. Jednak te dwa przypadki sa inne, jak mozna mowić o niewypale w przypadku Handzicia, ktory grał chyba 5 minut w spotkaniu ligowym, jak tu trener moze oceniac jego przydatność. Trener, ktory poo 10 czy 15 minutach sciagnał do Poznania Jana [k****] Zapotoke wychwalajac go strasznie. Gosciu ile grał tyle partoli, masakrował gre Lecha tak samo jak Dima Injac, wypromowany na lidera Lecha przez trenera.
Podobnie ma sie sytuacja z Golikiem, widziec widziałem go raz w wiekszym wymiarze czasowym z Jaga gdzie zostal zmieniony chyba przy 0-2 dla gospodarzy, a mimo wszystko nie gral wcale gorzej od Injaca, a nawet wg. mnie lepiej by pasował do Bandrowskiego i Stilicia, bo posiada lepsza technike i kazde przyjecie nie konczy sie usmiechem obserwatorów jak w przypadku Injaca. Jednak trzeba było znalesc winowajce, bo jak nim mogl być trener, ktory pozytywnie ocenił przydatność w walce o mistrzostwo postaci typu Chrapek, Mikolajczak, Zapotoka. poprostu nie mogl.
Szkoda chlopaków, bo i mlodzi sa i w swoich krajach mieli bardzo dobra opinie, a w Lechu nie dostali zadnej szansy, zadnej. patrzac na innych i ich przydatnosc powinni dostac prawdziwą szanse.
Troche to śmieszne, ale dzisiaj Zieliński chciał sprowadzić do Lecha goscia, ktory kiedyś mu sie podobał na treningu w Polonnii, juz pisałem odnosnie Dimy, ze ciekawi mnie kto robi dobrze drugiej osobie Injac czy Jacek, tego nie wiem, ale fakt, ze trener chce wziasc do druzyny napastnika, ktory strzela raz na 10 spotkan nie wymaga komentarza.
Na całe szczescie i Kadzinski i Pogo wytrzezwieli po Sylwestrze i nie pozwoli na repley z lata i danie swobody Jacusiowi.

Lech nikogo nie traci i nikogo nie straci w zimie i to cieszy, mam nadzieje, ze ten białorusin to naprawde jest zawodnik, ktory bedzie potrafil dobrze wspolgrac z Stiliciem. Nie widze innego rozwiazania jak wystawianie ich obu, patrzac, ze napastnika nowego nie widać. Takie rozwiaznie było logiczne juz jesienia, ale Jacek wolał dawac do składu dwoch defensywnych pomocników i jeszcze stilicia, ktory miał takze sporo walczyć, efekty było widać.
Jacek do lata pewnie sie uchowa, choć jesli LEch naprawde wróci do Poznania to tego juz nie jestem taki pewien, to juz nie wies Jacku, a tylko z taka publika dajesz rade. Bardziej ciekawi mnie lato i gość, ktory przejmnie Lecha.

Wróć do „Polska”