Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 15 sty 2010, 18:51

Jarzinho pisze:Lech dzisiaj wypożyczył Handzicia
I bardzo dobrze. Ja mam tu zupełnie inny pogląd na tą sytuację niż ty. Za Smudy wydawało się, że może jest to dobry piłkarz, nie było pewności jakie ma umiejętności. Natomiast pół roku mamy już Zielińskiego i on dał szanse każdemu. Handzic z Golikiem dostali taką szanse od początku sezonu, w sparingach, Super Pucharze. I powiem ci tyle, że z tego co oglądałem Handzica na żywo to jest to drewno! Dobrze, że go wypożyczają może się oddrewni. Z Golikiem podobnie. Z nich nie zrobiono za Zielińskiego kozłów ofiarnych, są zwyczajnie słabi!

Zapatoka podobnie nic nie pokazał. Ale on niech jeszcze przepracuje z klubem okres przygotowawczy (jak Golik i Handzic) i wtedy zobaczy sie czy z niego cos bedzie.
Jarzinho pisze:0-2 dla gospodarzy
A jak się zakończyło? Zmiana dała imuls, drużyna zaczęła grać lepiej. Żeby winic trenera za zmianie przy wyniku 0:2 by wygrać 3:2 to trzeba mieć coś nie tak...

Co do środka pomocy i Injaca. Dima grał bo odszedł Muraś a nikogo na środek nie sprowadzono. Środek pomocy to największa obok ataku bolączka trenera. Krivets jest tym zawodnikiem, który powinien poprowadzić środkiem pola.
Natomiast co do Jacka Zielińskiego. Tez nie jestem jego zwolennikiem i chętnie bym widział na pozycji trenera kogos bardziej z jajem ale nie ma teraz co gdybać.

Wróć do „Polska”