No skoro oczekujesz ze Obertan po 3 miesiacach gry bedzie zajebiscie grac to nie mam pytan .Zobaczymy, Nani działa mi bardzo na nerwy, ale w ostatnich tygodniach wypróbowaliśmy trzech innych skryzdłowych i każdy zawodził, więc chyba najwyższa pora aby pogodzić się z Nanim
Watpie. Niezaleznie od tego czy jest juz zdrowy czy nie . Kuszczak 3 pilkarzem miesiaca wg kibicow . Gdyby Fergie od tak go teraz odsunal to byloby to z jego strony "nie fair".Myślicie, że od razu wskoczy do bramki ?
Dwa tygodnie za nami , o nowych nabytkach ani widu ani slychu . Coraz powazniej zaczynam sie zastanawiac czy aby napewno zapewnienia SAF'a ze nikogo nie kupi w okienku sa wynikiem tego ze nikogo nie potrzebuje czy tez jest to efekt braku kapitalu...
Duzo sie mowi o Canalesie , roznej masci bramkarzy , nawet o tym ze Fergie teskniac za Ronaldo chce sprowadzic Rolando
A teraz troszke faktow - Douglas Costa łączony z United w lecie , oferowalismy podobno 12-15 mln FUNTOW , Gremio chcialo 20 , teraz trafia do Szachtara za 6,5mln EURO . Nadzieja serbskiej pilki - A.Ljajic , byly niedoszly pilkarz United ktory w pakiecie razem z Tosiciem mieli kosztowac 16 mln FUNTOW , przechodzi do Violi za 6-8 mln EURO . Pytanie - czy tylko mnie wkurwia ze zawsze z nas zdzieraja jak z burej suki ?