O Iaquincie pisałem bodajże 2 strony temu. Grozi mu kolejna operacja. Ja się nie zdziwię jak któryś z młodych wystrzeli, naprawdę. Jeżeli mają kupic jakąś pokrakę, to niech ściągną młodych. Przynajmniej wiadomo, że będą biegac z jęzorem na wierzchu a nie tylko rozkładac łapy na boki jak Amauri (obawiam się, że nie wróci już ten Brazylijczyk z jesieni zeszłego sezonu, bo mu się w głowie trochę poprzestawiało od zbyt dobrego wejścia w drużynę rok temu).Boromir pisze:Tyle, że ja nie wierzę, że oni będą grać. Yago najprawdopodobniej wróci do Primavery, Paolucci może jakieś minuty uciuła ale tylko do powrotu Vicka i potem będzie jak Immobile, niby w kadrze ale jednak poza nią. Owszem, nie krytykuje takich ruchów, wszystko mi jedno czy Yago zmarnuje pół sezonu w Bari czy w Primaverze, ale nie tego się spodziewałem po zapowiedziach Bettegi, Secco, Blanca czy Ferrary że ruszamy na mercato.(L)oczkerson pisze:Odnośnie tych powrotów, to moim zdaniem są one dobrą decyzją. Nie ma co robić rewolucji w środku sezonu, gdy wcześniejsza jeszcze się nie skończyła, gdy nieznana jest przyszłość trenera. Tu nie chodzi o kasę nawet. Yago czy Ekdal talent mają, dlaczego nie skorzystać z niego gdy sytuacja jest bardziej niż kryzysowa? Marchisio gdyby nie przebił się do 11, gdy JUVE wylądował w Serie B, i miał kosmiczną dziurę w środku pomocy po odejściu Vieiry i Emersona pewnie teraz by był na zupełnie innym etapie kariery.